Hantverkare som REnoverar med omsorg

Om RMO Bygg 

Företaget ägs och drivs av Patrik ”Putte” Söderlund.

RMO Bygg AB står för Renovering Med Omtanke.

 

Jag har en förkärlek för gamla trähus, och är intresserad av design och inredning, och hjälper gärna till med tips, smakråd och praktiska råd om vad man bör tänka på vid renoveringar. Jag är ytterst noggrann och är medveten om att folk bor på “min” arbetsplats och utför arbetet utifrån det, som att hålla det rent och snyggt under tiden.

För mig är helheten viktig. Kunden, dialogen och resultatet är mina viktigaste punkter för att min verksamhet ska hålla högsta kvalitet. Jag använder bara godkända byggprodukter för att ha bästa förutsättningar och kunna lämna garanti för utfört arbete.
Jag hjälper gärna till med tips, smakråd och praktiska råd om vad man bör tänka på vid t.ex badrumsrenoveringar. ​(Jag är uppdaterad om nyheter och bestämmelser).

Varmt välkomna att höra av er till mig på RMO Bygg AB!

Bild på stadsmiljö

Lever upp till förväntningarna

För mig är det viktigt att leva upp till mina kunders förväntningar i alla lägen. Med min erfarenhet och kompetens, och med kundens vision ser jag till att drömmen blir till verklighet! ​Renovering med omtanke!

 vision

RMO Bygg AB ska vara det självklara valet för alla som vill ha professionella utförda arbeten. ​Med kompetens, bra kommunikation, kvalitet och service skall vi vara känt för att göra det lilla extra. 

TA Kontakt!

Tveka inte att kontakta mig dersom du har frågor eller behöver tips och råd. 

 070 - 655 44 44
patrik@rmobygg.se

Ta kontakt

Tjänster

Jag är expert på badrum men utför jobb inom allt som har med bygg & snickeri att göra.

Läs om våra tjänster