våra hantverkarTjänster inom renovering & badrum

Kontakta mig

Expert på badrumsrenovering i umeå

Jag är expert på badrum men utför jobb inom allt som har med bygg & snickeri att göra. Jag jobbar också med inomhussnickerier, som parkettläggning, dörrbyten och mindre om- och tillbyggnader. Men tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor eller vill veta mer om hur jag jobbar, med andra ord erbjuder jag ett totalkoncept.
(​Jag hjälper gärna till med förslag på lösningar om ni blivit hemmablind eller kört fast i er planering).

 

Hantverkare som renoverar ditt drömbadrum!

Har du alltid drömt om att göra om badrummet exakt så som du vill ha det? Du kanske redan nu vet vilket kakel du vill ha, om du vill ha badkar eller dusch och exakta stilen för ditt drömbadrum

Jag är specialist på badrumsrenoveringar. Oavsett om du behöver hjälp med att renovera hela badrummet eller bara göra någon liten ändring så har jag kunskapen och erfarenheten som krävs för att leverera utmärkta resultat!

Vill du ha offert på badrumsrenovering?

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig!

köksrenovering

Jag har även stor erfarenhet av köksrenoveringar, och hjälper gärna till med tips och idéer.

Golvläggning

Med noggrannhet, precision och omsorg lägger jag även ert golv, och ser till att du som kund alltid blir nöjd! ​Jag ger ditt golv ett nytt utseende!

Dörr & fönsterbyten

Dörr och fönsterbyten ger inte bara ett nytt utseende exteriört utan även en bättre komfort inomhus, och ett energi sparande. Jag hjälper dig med ytterdörrar, innerdörrar, säkerhetsdörrar och garageportar. Kontakta mig så berättar jag mer.

snickeriarbeten

När du anlitar RMO Bygg AB för ett snickeriarbete kan du vara säker på att du gjort en trygg investering. Jag tar mig an såväl små som lite större projekt, uppdragets omfattning bestämmer du.

Planering

En renovering kan vara liten eller stor, men i båda fallen måste man planera för hur resultatet ska bli. Det mesta går att göra, men inte allt, det beror på förutsättningarna och plånboken. Inför en renovering skall man planera och tänka sig ett resultat och funktion på renoveringsobjektet. Titta i tidningar eller på webben efter bilder och material, klipp och klistra så att ni får ett collage. Vissa badrums och köksleverantörer har ritprogram så ni får se en 3-d bild av det färdiga resultatet. Jag hjälper gärna till med förslag på lösningar om ni blivit hemmablind eller kört fast.

renovering

Tiden för renoveringen är ju varierande, men för ett normalt badrum med kakel och klinker på sex kvadratmeter är tiden två till tre veckor. Byte av ett kök en till två veckor, beroende på storlek. I båda fallen kan det ta längre tid om man stöter på oförutsedda saker.

Under renoveringen blir det byggdamm och stök, detta minimera jag genom att täcka för så gott det går. Kanske kommer det att uppstå oväsen för grannarna, så det kan vara bra att förvarna om detta.